Best of 2018 van Laura

Angel blog


By Laura Renes 


2018 is weer voorbij gevlogen met onder andere de volgende hoogtepunten;


Mijn zwager en schoonzus trouwden in Thailand en ik mocht daarbij zijn! Met de Runningangels kregen we een Disq- workout, lekker buiten in de februari kou.


Via Nationale Nederlanden heb ik twee leerzame hardloopclinics meegemaakt met Marko Koers, Bram Som en Vinne Los. In samenwerking met Anita Nederland heb ik en natuurlijk de andere Runningangels een super leuke ochtend gehad met een nieuwe outfit van Runandcasual voor de Marikenloop, een hardlooptraining van Saskia en een heerlijke lunch!


Ik liep mijn tweede marathon. Hij was heel zwaar, maar heb ik hem uitgelopen en daar gaat het om!

Van Fysio Vandaag en de Rob Druppers Running Academy kregen we een mooi shirt waarin de Angels liepen tijdens de Loop van de Leidsche Rijn! Opvallen deden we. Ik heb mijn teamgenoten aangemoedigd, maar volgend jaar loop ik zeker weer mee.


In mei stond de Marikenloop op het programma. Gezellig een nachtje weg met meer dan de helft van de groep. Helaas kon ik niet meelopen omdat ik nog te geblesseerd was, maar “one team one finish” ging wel op. Met zijn allen kwamen we over de finish!


Ik ging van de Euromast abseilen en

eind juni had ik met de Runningangels het tweede event in samenwerking met Anita Nederland. We kregen een bootcamp van Inge in Zandvoort in een nieuwe outfit, een nieuwe bh en outertop! Een hele gezellige ochtend was het!


Van de zomer hebben mijn vriend en ik ons droomhuis gevonden! Nu wonen we dichtbij mijn nichtjes, dus die gaan af en toe gezellig mee op de fiets wanneer ik ga hardlopen.

Dankzij Shin Splint Stop kwam ik van mijn blessure af. Ik kan weer pijnvrij lopen!


Ik ben begonnen met het nemen van motorrijles. Momenteel ben ik even gestopt. In het voorjaar wil ik dit weer oppakken, wanneer ik onder andere mijn sportopleiding heb afgerond. Tijd tekort!


Ik ben gekozen als een van de ambassadrices van Weleda. Wat een eer en een heel fijn merk waar ik 100% achter sta en ik ben ook ambassadrice geworden van Sportbeadies. Ik was een van de eerste die een armbandje kocht bij Inge en sindsdien bestel ik geregeld een armbandje bij haar.


Mijn Fitnesstrainer A diploma heb ik bijna afgerond, deze hoop ik volgend jaar helemaal af te ronden.


Dit jaar heb ik ook heel veel leuke dingen gedaan met vrienden en familie. Mijn vader is 60 jaar geworden waarvoor we een nachtje weg gingen met de familie!


Op naar 2019! En naar nog veel meer hoogtepunten! Fijne feestdagen!


Liefs Laura