Easy like a Monday!

 Motivation Monday 

Een aantal weken geleden vertelde ik jullie over de stilte die voor de storm aanwezig was. De stilte voor het laatste deel van het schooljaar, welke iedere ouder met mij zal delen en als heel intensief al ervaren. Op dit moment zit ik het laatste staartje van deze storm. De laatste twee weken voor de vakantie zijn aangebroken.
 
In deze storm werd ik gedwongen om het lichamelijk even wat rustiger aan te doen. Weer kreeg ik last van de zijkant van mijn rechterbeen en aan de zijkant van mijn knie. Hoe dan? In heel mijn weg richting de marathon had ik nergens last van en nu, nu krijg ik last en pijn? Rustiger aan dan dus maar. Dat is best wel heel makkelijk gezegd. Het is wel echt even schakelen. Niet lopen, maar mijn lijf wil zo graag bewegen en mijn hoofd moet geleegd worden. Fietsen zou toch wat te veel druk ook geven op mijn knie dus dat was geen optie. Ik zocht dan maar de openingstijden van het zwembad op en sprong op woensdagmorgen in het koude water.
 
Het was alweer even wat weken geleden dat ik in het water lag. Even daar ook wat bewust afstand in, zodat ik in augustus weer helemaal fris aan het nieuwe waterpoloseizoen kan beginnen. En het grappige is dat elke keer als ik na een tijd het zwembad in spring ik meteen het gevoel van gemis door mijn lijf voel stormen. Het is toch altijd zo fijn en ik voel me echt zo als een vis het water als ik de banen trek.
 
Heel langzaam begon mijn knie weer beter te voelen. Na een bezoek aan de manueel therapeut die me uitlegde wat hij dacht dat er aan de hand was, mijn uitlegde wat ik moest doen om de pijn voor te zijn en beter nog mij vertelde dat ik voorzichtig weer mocht gaan hardlopen deed ik dat natuurlijk direct die avond. In het avondzonnetje, alleen met mijn gedachten voorzichtig de ene been voor de andere zettend. Daarnaast ben ik begonnen met wat extra voedingssupplementen te nemen. Wat extra calcium, omega en extra eiwitten van @fysker. Ik ben heel benieuwd hiernaar en of dit een klein onderdeel kan zijn in het sterker worden en sterker blijven. Ik hou jullie op de hoogte!

Voor nu een hele mooie week en vergeet deze week vooral niet met ons te delen in onze communitiegroep #runningangels. We zijn benieuwd naar al jullie verhalen en belevenissen.

Liefs Stans

http://www.fysker.com