Happy new Bra


Happy New Bra

Bijna vijf jaar loop ik hard.
Begonnen met Evy 0/5 km kon echt geen 100 meter achter elkaar hardlopen en had grote steun aan Evy!

Mijn wens was “lachend” 5km kunnen hardlopen.
Dat lukte en al snel volgden de kilometers erbij. Nu loop ik 30/40km in de week.

Een goede sportoutfit hoort daarbij. Alles moet lekker en comfortabel zitten. Ik heb een zeer gevoelige huid. Elk naadje schuurt mijn huid kapot.
Het grootste probleem was dan ook...
De juiste sport bh! Ik heb er zeker 20 gehad maar bijna allemaal leverden na het lopen “brand”- schuurwondjes op. Dat merk je pas na je loop bij het douchen. Tranen liepen meer dan eens over mijn wangen en mijn rug werd een grote schaafwond. Weer naar de winkel, weer een andere bh proberen vaak ging het dan even een paar keer goed maar na een warme dag of juist een regenbui was het weer raak.

Ook aan de voorkant wondjes of bovenop de schouders elke keer weer ergens anders. Smeren deed ik, “body glide”, maar op de lange lopen ging dat mis.

Ik was echt ten einde raad! Ben er zelfs mee naar de huisarts geweest. Deze dacht dat ik misschien allergisch was voor een elastieksoort.

Op social media volg ik veel hardloopsters en ik zag ze al vaker in bh’s van Anita Sports Wear. Ik moet eerlijk zeggen dat ik dacht mhhh ja ja zal wel,hebben ze even aan voor de foto maar lopen ze er ook echt echt in? Ik deed wat na vraag bij deze dames en ze waren allemaal super tevreden over deze bh’s. Zou het dan voor mij ook wat zijn?

Ik werd uitgenodigd voor een fitting. Ik vertelde over mijn zoektocht. Ik kreeg een passende bh mee en testte deze grondig! Korte afstand, lange afstand, in de regen, in de vrieskou en in de bloed hitte op een van mijn reizen.

Nu zijn we 8 weken verder en ik kan je vertellen.... mijn rug en borst zijn weer heel! Geen schrammetje geen plekje! En wat ze zeggen is waar. Zelf op een halve marathon waar ik normaal helemaal bezweet van voren over de finish kwam was het nu op wat plekjes na droog!

Ik kan niet anders zeggen dan dit is de bh voor mij!
Wat voel ik mij geholpen en begrepen.

Echt iedere hardlopende/sportende vrouw verdient deze bh!

Anita Sportswear Bedankt!!