Motivation Monday

Wouw wat een week! Nog maar net terug van een heerlijke skivakantie en een rit van 15 uur en ik zat alweer in de auto op weg naar Alphen aan de Rijn. Zondag 4 maart, de 20 van Alphen als team van Ovendo. Echt getraind voor zo’n lange afstand had ik niet... sinds de halve van Egmond had ik niet meer echt ver gelopen. Maar met z’n alle zijn we sterk en het kan jullie niet ontgaan zijn dat we met z’n allen waren! Het was ontzettend heerlijk weer en ik verbaasde me er over dat ik me hele stukken van vorig jaar niet meer kon herinneren. Als 1 team gingen we met z’n alle over de finish. Wat een mooie dag!

Omdat ik voor dit voorjaar mezelf een klein doel heb gesteld, graag onder de 25 minuten op de 5km plande ik op woensdag m’n eerste interval training. Na de warming-up ging ik voor 6x 300 meter op snelheid met 100meter rust. Ik verbaasde mezelf echt enorm door 6 keer zo goed als dezelfde snelheid te halen terwijl mijn horloge niet op snelheid stond maar op afstand. In m’n hoofd was 300 meter echt heel goed te doen. Dus misschien komende week deze afstand wat vergroten of het aantal 300 metertjes vergroten.

Op donderdag had ik weer een heerlijke waterpolotraining. De eerste weer na 2 weekjes. Het zwemmen vind ik altijd heerlijk, voor m’n hoofd en m’n lijf. En ik had helemaal geen last van de interval van de dag ervoor. Super fijn!

Zaterdag beloofde weer een feestje te worden. Met heel wat Angels liepen we 5km in Odijk bij @OmOdijk. Op m’n fietsje erheen, heerlijk relaxed, fijn dichtbij. En wat vond ik het vooral fijn dat het een keer een wat korter wedstrijdje was. Gewoon heerlijk lopen met z’n allen. Niet lettend op tijd of snelheid. Een heerlijk feestje. Voor Marike was het haar eerste wedstrijdje weer sinds heel lange tijd, en wat deed ze het goed! Op alle foto’s staat ze er lachend op! Wat een topper! Smaakte dit naar meer?

Aankomende week wordt het heerlijk, droog weer dus weer lekker buiten trainen. Op naar de 10km tijdens de Utrecht Science Park Marathon. Waar train jij op dit moment voor?

Liefs Stans.