Motivation MondayAfgelopen weekend was het dan zover... De runningangels en Anita since 1886bij het feest in Nijmegen, de Marikenloop.

De aanloop naar dit feest begon op 31 maart in het Maximapark in Vleuten. Een super gezellige ochtend met een zonnige hardlooptraining gegeven door Saskia in fijne sportkleding van RunandCasual, afgesloten met een heerlijke lunch.

Nu het weekend van de Marikenloop. Het warme weekend! Met tien angels waren we al op zaterdag in Nijmegen en hebben echt een gezellig, dagje gehad. Beetje shoppen, lekker op het terras gezeten en natuurlijk sushi!

Na een lekker ontbijtje buiten in de tuin van het hotel liepen we rustig naar het festivalterrein. Het leek gelukkig wat minder warm dan de dag ervoor. Iets meer bewolking waardoor de zon niet zo heel fel kon schijnen. Het festivalterrein is altijd zo leuk gevuld met allemaal leuke tentjes, foodtrucks en leuke plekken voor fotomomenten. Inmiddels waren alle angels en gastangels, Deborah, Mirjam, Dorien, Debbie en Jemma van Anita UK, bij elkaar en konden we echt beginnen. Zeven angels liepen de 5km waarvan er 4 ook nog de 10km erna. Voor Hélène was het haar aller eerste wedstrijdje en wat heeft ze goed gelopen! Topper! En Linda, wauw gewoon een pr op de 5km, 21:51!

Inmiddels was de bewolking dikker geworden en toen we in het startvak stonden voor de 10km begon het ook hard te regenen. Het was verfrissend maar onder de bomen van de eerste 4/5km bleef de warmte en de hoge luchtvochtigheid wel erg hangen. We liepen de hele 10km met z’n allen en Saskia heeft er zeker meer gemaakt met al het heen en weer lopen voor alle foto’s. Te leuk!

Vlak voor dat we het grasveld op rende naar de finish sloten alle angels van de 5km bij ons aan. One team, one finish! This is who we are! Ook de speaker ziet dat wij er een feestje van maken, roept ons om en onder de confetti uit onze kanonnen gaan we met z’n alle over finish!

Op naar alle mooie feestjes die we nog gaan beleven! Wanneer loop jij een keer met ons feestje mee?

Liefs Stans