Motivation Monday

-

Terwijl ik mijn blog schrijf rijden we door het super zonnige en witte Duitsland richting Oostenrijk. Vannacht om 1:15 uur ging de wekker en om 2 uur vertrokken we richting Oostenrijk. Eindelijk is daar dan die heerlijke vakantie! De wintersportvakantie. Al jaren lang, ver voor dat we beide een gezin kregen, gaan we samen met Frouke en haar gezin skiën. Dit wordt het tweede jaar met de kindjes in Oostenrijk. Toen mijn kleinste nog maar 4 was zijn we twee jaar in Winterberg geweest. Fantastisch voor de kindjes om het begin te leren en dan nu voor de tweede keer met ze de echte bergen in.


De rit, van zo’n 900km, gaat eigenlijk heel voorspoedig. Nu hoor ik jullie denken, ‘ja, jullie gaan ook midden in de nacht weg!’ Dat klopt, midden in de nacht! Maar met kindjes zit je vast aan die vaste schoolvakantieweken die, in ons geval, heel Midden Nederland krijgt toegewezen en om niet met z’n alle in kolone richting de sneeuw te rijden, gaan wij dus midden in de nacht. Afgezien van een, waarschijnlijk naar ongeluk waar we gelukkig omheen konden rijden, viel het aantal kilometers file mee en begin van de middag komen we aan in Zell am See-Kaprun. Het beloofd echt een prachtige, zonnige en vooral heel gezellige en fijne week te worden!


Voordat we vannacht gingen rijden, werkte ik vier dagen achter elkaar. Ik kon mijn vrije woensdag ruilen voor de vrijdag. Heel fijn dat mijn werk zo flexibel is, maar ik moet wel altijd even schakelen. Op woensdagmiddag ben ik dan altijd zo gaar! Op donderdag daarin tegen is het wel altijd heerlijk werken.


Mijn trainingen richting Rotterdam zitten in de weken voor de storm. Vorige week zondag liep ik een heerlijke duurloop van 18km samen met Frouke en Scarlet. Deze gaf heel veel vertrouwen, zoveel vertrouwen dat ik geen bezoek kreeg van Jafar die had willen zeggen dat ik maar één hardloop- en één waterpolotraining had staan afgelopen week en of dit niet veel te weinig zou zijn. Op donderdagavond de polo training waarin we aan het begin van de training veel zwommen, heerlijk vind ik dat altijd. Op vrijdag tussen al het pakken van de tassen, de laatste boodschappen en het vol stoppen van de auto, een wisselloopje. Ik had een iets te groot rondje uitgezocht voor deze training bestaande uit 4 series. Ik heb er toen maar een serie aangeplakt en wat extra uitgelopen. Na zo’n drukke dag is het echt wel heerlijk om even alleen te zijn. Zo fijn even m’n hoofd leeg te lopen! Stiekem vond ik het helemaal niet zo erg dat ik een te groot rondje had gestart.


Aankomende week staat er niets anders op mijn schema dan skiën, van mijn gezin, vrienden, familie en de zon genieten en alleen als we zin hebben een klein rondje hardlopen.


Liefs Stans